0

Ücretsiz SEO rehberi

Back-link diğer sitelerin sizin sitenizi veya sitenizdeki bir içeriğe verdikleri bağlantılardır.Arama motorları için back-link sayısı önemlidir.Diğer sitelerle iletişime geçerek karşılıklı olarak anlaşabilirsiniz.Karşı taraftaki sitenin webmasterına ulaşıp anlaştıktan sonra bir an önce sitenize diğer sitenin linkini
verin ve diğer siteyi kontrol edin.Genellikle çoğu webmaster sözünü tutar.
Piyasadaki pek çok dizine kaydolun.Tek taraflı bağlantı vermenin en kolay yolu çok sayıda dizine kaydolmaktır.
Back-link için sitenizde rss desteği olması önemlidir.RSS sitenize yeni içerik eklendiğinde kullanıcının haberdar olmasını sağlar.
 DOĞRU ANAHTATR KELİME NASIL SEÇİLİR(KEYWORDS)
Keywords siteniz için oldukça önemlidir.Hedef kitlenin size daha kolay ulaşabilmesini sağlar.
Arama motorları belirtiğiniz anahtar kelimeleri sitenizde görmek ister.Örneğin;Anahtar kelimelerinizden bir tanesi “spor” ise aram motorları sitenizde spor yazısını görmek ister.Eğer bunu görmezse sitenizi banlayabilir ve yükselmesini engelleyebilir.
Sitenizde yoğunluklu olan kelimeleri bulan sitelerden keywords öğrenin ve ona göre bir anahtar kelime zinciri oluşturun.Unutmayınki hedef kitlenize ulaşabilmenizdeki en önemli etkendir.
Anahtar kelimelerinizi bulurken şu sitelerin epey yardımcı olacaktır.www.google.com/trends ve www.google.com/insights/search.Bu hizmetler hangi kelimenin ne kadar arandığını bilen hizmetlerdir.
Web sitenizdeki kelime yoğunlunu araştırmak için şu siteyi kullanabilirsiniz.www.iwebtool.com/keyword_density_

0 Responses to “Ücretsiz SEO rehberi”

Yorum Gönder

Blogger news

Subscribe